Afbeelding

Herfstspecialiteiten

In de koudere maanden van het jaar vindt u bij ons de lekkerste specialiteiten, van hoofdkaas tot zuurkool en van casselerrib tot Bourgondische stoofschotel.

Vleesspecialiteiten

Heerlijk bij diverse stamppotten of andere maaltijden, maar ook gebakken op brood een ware traktatie.

  • Spek en casselerrib; een prima aanvulling voor uw warme maaltijd, maar ook heerlijk op de boterham
  • Zuurkoolspek
  • Mager gerookt spek
  • Vet gerookt spek
  • Casselerrib met been
  • Gesmolten reuzel met kaantjes
  • Hoofdkaas
  • Bakbloedworst
  • Zoete bloedworst


Stamppotten

Alle stamppotten worden bereid in eigen keuken met verse groenten en vlees. 3 stamppotten vindt u vast in ons assortiment.

  • Boerenkool
  • Zuurkool
  • Hutspot

Tevens hebben wij een wisselend aanbod van speciale stamppotten.

  • Snijbonenstamppot
  • Hete bliksem, van zoete appels
  • Goulash
  • Hachee
  • Bourgondische stoofschotel

U kunt in de winkel kiezen uit diverse bijpassende vleessoorten, zoals rookworst, gebakken spekjes en gebraden speklapjes.

Alle stamppotten worden bereid zonder zout en/of andere kruidentoevoegingen of conserveermiddelen.

Alle stamppotten worden geleverd in magnetronbestendige verpakking.

Afbeelding

Rookworst

Onze rookworsten komen uit eigen worstmakerij en worden op ambachtelijke wijze bereid. U heeft de keuze uit diverse soorten.

Rookworst, voorgegaard en vacuüm verpakt, 225 gram of 350 gram
Runderrookworst, voorgegaard en vacuüm verpakt

Afbeelding

Soepen

Kant-en-klare soepen die u thuis alleen maar even hoeft op te warmen. Wij adviseren hierbij onze ambachtelijke rookworst.

  • Erwtensoep
  • Bruine bonensoep
  • Goulashsoep
  • Mosterdsoep