Ons assortiment

Slagerij Boersema kiest bewust beter

Naast het welbekende kwaliteitsrundvlees uit eigen regio, verkoopt slagerij Boersema nu ook kip van het Gildehoen en varkensvlees van het Friberne varken.
Dit varkens- en kippenvlees onderscheidt zich doordat de dieren ruimer zijn gehuisvest en een langzamer groeiproces hebben gehad. Het resultaat hiervan is dat u vlees koopt van hoge kwaliteit met een pure smaak en een controleerbaar natuurlijke herkomst. Een betaalbaar concept voor de bewuste consument.
 
Voor meer info over deze kwaliteitsproducten vraagt u naar de folder in de winkel bij slagerij Boersema of u kijkt op www.friberne.nl of op www.gildehoen.nl
 
Dat er bij slagerij Boersema ook aan de milieuaspecten wordt gedacht, blijkt wel uit het feit dat er eind dit jaar ca. 85 zonnepanelen op het dak van de slagerij worden geplaatst. Door deze panelen wordt per jaar ca. 20.000 KWH stroom opgewekt. Met het oog op de CO2-belasting voor het milieu is ook dit een bewust betere keus.
 
Kiest u ook bewust beter?  Koop dan kwaliteit bij slagerij Boersema!


Heeft u iets te vieren?

Wij kunnen u vele mogelijkheden bieden op het gebied van buffetten; van klein tot zeer uitgebreid. Zo kunnen wij een buffet verzorgen met heerlijke salades, vleeswaren en stokbrood, maar voor in de koudere maanden hebben wij ook een leuk stamppotbuffet. Hiermee haalt u de Hollandse winter in huis.

En voor een barbecuepartij heeft u de keuze uit vele vleesspecialiteiten, salades en sauzen. Alle vleesproducten worden vers gemaakt in onze slagerij. Zo bent u verzekerd van een vertrouwd stukje vlees van uw slager op de barbecue.

Verder verzorgen wij graag uw gourmet- en fondueschotels, hapjesschotels, saladeschotels en broodmaaltijd. Ook kunnen wij prachtige vleespakketten of -schotels verzorgen voor feestelijke gelegenheden. Wordt iemand 50 jaar? Geef een vleesschotel in de vorm van Abraham of Sara.


Glutenallergie?

Met trots vermelden wij graag onze glutenvrije producten. Speciaal voor mensen met een glutenallergie kunnen wij op bestelling vele producten leveren. Wij snijden dan het vlees en de vleeswaren apart voor u af, zodat het niet met gluten in aanraking is gekomen.
Wij geven u graag meer informatie over onze glutenvrije producten >>
Graag van tevoren bestellen!

Gildenieuws

Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.00 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m