Afbeelding

Herfstspecialiteiten

In de koudere maanden van het jaar vind je bij ons de lekkerste specialiteiten, van hoofdkaas tot zuurkool en van casselerrib tot Bourgondische stoofschotel.

Vleesspecialiteiten

Heerlijk bij diverse stamppotten of andere maaltijden, maar ook gebakken op brood een ware traktatie.

  • Spek en casselerrib; een prima aanvulling op de warme maaltijd, maar ook heerlijk op de boterham
  • Zuurkoolspek
  • Mager gerookt spek
  • Vet gerookt spek
  • Casselerrib met been
  • Gesmolten reuzel met kaantjes
  • Hoofdkaas
  • Bakbloedworst
  • Zoete bloedworst


Stamppotten

Alle stamppotten worden bereid in eigen keuken met verse groenten en vlees. 3 stamppotten vind je vast in ons assortiment.

  • Boerenkool
  • Zuurkool
  • Hutspot

Tevens hebben wij een wisselend aanbod van speciale stamppotten.

  • Snijbonenstamppot
  • Hete bliksem, van zoete appels
  • Goulash
  • Hachee
  • Boeuff Bourguignon 
  • Goulash

Je kunt in de winkel kiezen uit diverse bijpassende vleessoorten, zoals rookworst, gebakken spekjes en gebraden speklapjes.

Alle stamppotten worden bereid zonder zout en/of andere kruidentoevoegingen of conserveermiddelen.

Alle stamppotten worden geleverd in magnetronbestendige verpakking.

Stamppotbuffet

Verkrijgbaar van oktober tot met maart.

  • Stamppot boerenkool
  • Stamppot hutspot
  • Stamppot zuurkool
  • Deze stamppotten worden afgegarneerd met uitgebakken spekjes en aangevuld met Gelderse rookworst, eigengemaakte slavink of speklap.

Prijs per persoon: € 8,50
Verkrijgbaar vanaf 20 personen

Afbeelding

Rookworst

Onze rookworsten komen uit eigen worstmakerij en worden op ambachtelijke wijze bereid. Je hebt de keuze uit diverse soorten.

Rookworst, voorgegaard en vacuüm verpakt, 225 gram of 350 gram
Runderrookworst, voorgegaard en vacuüm verpakt

Afbeelding

Soepen

Kant-en-klare soepen die je thuis alleen maar even hoeft op te warmen. Wij adviseren hierbij onze ambachtelijke rookworst, een lekkere combinatie. Of bijvoorbeeld roggebrood met spek, uiteraard uit eigen worstmakerij.

  • Erwtensoep
  • Bruine bonensoep
  • Goulashsoep
  • Mosterdsoep


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.